Luimme kerran luokkakokouksessa ystäväkirjasta kunkin haaveammatteja. Minä olin ainoa, joka työskenteli ekaluokkalaisena kirjaamassaan ammatissa. Koen olevani etuoikeutettu, kun saan tehdä haluamaani työtä, jossa todella viihdyn. Olen paljasjalkainen, 1962 syntynyt tuusulalainen. Asun Mäntsälässä tyttäreni hevostilan pihapiirissä. Koiranvirkaa siellä toimittavat kolme chihuahuaani. Olen tehnyt eläinlääkärin työtä intohimolla kaikki nämä vuodet ja vieläkin mukana suurella sydämellä. Täytettyäni 60 vuotta on mieleen hiipinyt välillä ajatus, että voisi hieman hidastaa työtahtia ja viettää entistä enemmän aikaa mökillä 8 lapsenlapseni kanssa sekä uuden harrastukseni parissa. Olen vanhoilla päivilläni hurahtanut agilityyn, jota harrastan nuorimman chihuni kanssa.

Tulin Jär-vetiin töihin vuonna 2012 kesäkandiksi ja olen viihtynyt siitä asti loistavien työkaverien ja mukavien asiakkaiden ansiosta. Hoidan mielelläni sisätautipotilaita, ihosairauksia ja teen hammashoitoja. Minulle on tärkeää oppia jatkuvasti uutta ammatistani, ja pyrinkin kouluttautumaan säännöllisesti. Tärkeä tavoite työssäni on hyvä asiakaskommunikaatio, haluan, että lemmikkien omistajat ymmärtävät koko ajan, mitä hoidossa tapahtuu ja saavat myös vaikuttaa hoitopäätöksiin. Kotona minut pitävät kiireisenä kolme lasta ja pieni koira.

Olen työskennellyt eläinlääkärinä keväästä 2015 lähtien, ja vuotta myöhemmin valmistuin eläinlääketieteen lisensiaatiksi. Alusta alkaen olen työskennellyt Jär-vetissä ja lisäksi tehnyt yö- ja viikonloppupäivystyksiä muualla. Eläinlääkäri on myös minun lapsuuden haaveammatti, mutta nuoruuden ”hairahduksen” seurauksena siihen tuli hakeuduttua pienen mutkan kautta. Työn parhaita puolia on sen monipuolisuus – yksikään päivä tai potilas ei ole samanlainen. Erityisenä kiinnostuksenkohteena minulla on koirien ja kissojen hammassairaudet. Kotona minulla on saksanpaimenkoira, jonka kanssa harrastan palveluskoiralajeja (haku, jälki ja etsintä).

Elli Kivikoski

Elina Sahala

Fiia Helesuo

eläinlääkäri

eläinlääkäri (äitiyslomalla)

Olen työskennellyt eläinlääkärinä keväästä 2017 alkaen usealla eri klinikalla pääkaupunkiseudulla sekä Varsinais-Suomessa. Myös muutama kuntasijaisuus tuli kokeiltua, mutta sydän veti takaisin klinikalle pieneläinten pariin. Hoidan mielelläni monenlaisia potilaita, erityiset kiinnostuksen kohteet ovat hiukan vaihdelleet iho- ja sisätaudeista kirurgiaan ja hammassairauksiinkin. Myös terveydenhuolto ja ennaltaehkäisy ovat hyvin tärkeässä roolissa työssäni. Kotona vapaa-aikaani riemastuttavat kolme villakoiraa. Koirien kanssa harrastan agilityä, jossa myös kisaamme tavoitteellisesti. Koirattomiin harrastuksiini kuuluu tanssi,  polkujuoksu ja välillä tulee kokeiltua milloin mitäkin uusia juttuja. Lisäksi huomaan aina sotkeutuvani erilaisiin luottamustehtäviin mm opiskeluaikoina ainejärjestöissä ja nykyään urheiluseuroissa.

 

Olen työskennellyt Jär-vetissä vuodesta 2012. Aiemmin työskentelin Fazer- konsernissa yli 10-vuotta erilaisissa esimiestehtävissä.

Vuonna 2012 päätin tehdä uranvaihdoksen ja lähdin opiskelemaan oppisopimuksella klinikkaeläintenhoitajaksi. Päivääkään en ole katunut tätä päätöstä, viihdyn työssäni erinomaisesti.

Jär-Vetissä teen klinikkaeläintenhoitajan työtä sekä vastaan klinikan hallinnollisista asioista.

Perheeseeni kuuluu aviomies sekä kaksi jo lähes aikuista poikaa. Asumme maalla ja pihasta löytyykin kolme hevosta, kaksi koiraa sekä tallikissa Monni.

Siru on työskennellyt Jär-Vetissä vuodesta 2007 asti. Perheeseen kuuluu mies ja 3 tytärtä. Lisäksi kotona asuu pk collie Lassi E, chihuahua tytöt Olga ja Reija sekä kissa Tuhminni. Lisäksi tallilta löytyy hevonen joka vie ylimääräisen vapaa-ajan.

Annina Aula

Sanna Havanko

eläinlääkäri

Siru Järvinen

klinikkaeläintenhoitaja

klinikkaeläintenhoitaja / hallinto

Olen työskennellyt Jär-vetissä syksystä 2007 lähtien. Klinikkaeläintenhoitajaksi opiskelin oppisopimuksella ja valmistuin vuonna 2011. Perheeseeni kuuluu mies, lapsi ja maatiaiskissa Aimo. Vapaa aikani kuluu perheen kanssa puuhastellen ja ulkoillen.

Sara Luuk

klinikkaeläintenhoitaja

Olen työskennellyt Jär-Vetissä 5 vuotta. Koulutukseltani olen klinikkaeläinhoitaja. 

Perheeseeni kuuluu mies, kaksi lasta, rottweiler uros, 2 maatiaiskissaa sekä hevonen. 

Vapaa-aikani kuluu eläinten parissa sekä lasten harrastuskuvioissa.

Hanna Rantanen

klinikkaeläintenhoitaja

Sini Rajala

klinikkaeläintenhoitaja

Aloitin työt Jär-Vetissä joulukuussa 2018 valmistuttuani klinikkaeläinhoitajaksi. Aikaisemmalta ammatiltani olen eläintenhoitaja ja työskennellyt niissä hommissa 7 vuotta ennen klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Minulla on kaksi amerikanbulldoggia Diable ja Mokoma, sekä yksi aavikkoiguaani. Vapaa-aikani kuluu pitkälti koirieni kanssa, luonnossa liikkuen ja harrastuksien parissa. Diablen kanssa olen kisaillut aktiivisesti taakanvedossa.

Yksityinen Järvenpään eläinlääkäriasema Jär-Vet Oy tarjoaa lemmikkieläimille juuri niiden tarvitseman, parhaan mahdollisen hoidon.

 

Monipuolinen hoito- ja diagnostiikkavalikoimamme kattaa mm. sisätaudit, pehmytosakirurgian, laboratorio-, röntgen- ja ultraäänitutkimukset, hammashoidon, viralliset lonkka-, kyynär- ja polvitarkastukset, eutanasian sekä ennaltaehkäisevän terveydenhoidon. Eläinlääkäripalveluiden lisäksi tiloissamme on tarjolla trimmausta ja koirahierontaa.

Eläinlääkäriemme pitkän kokemuksen ansiosta eläinpotilaamme saavat nopean ja tehokkaan hoidon myös hätätapauksissa aukioloaikoinamme. Eläinlääkintäpalvelujen lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima lemmikkien erityisruokavalio-, täydennysrehu- ja hoitotuotteita. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa oikean tuotteen valinnassa.

Järvenpään eläinlääkäriasema Jär-Vet perustettiin 1992. Helsingintien kellarikerroksesta muutimme Alhotielle, ja sieltä Järvenpään Vierikadulle (2011). Nykyinen pinta-ala on lähes kolminkertainen edellisiin verrattuna. Avaralla ja valoisalla klinikallamme ei ole portaita, mikä ilahduttaa varsinkin isokokoisia koiria. Myös parkkipaikkoja on runsaasti.

Essi Kahila

trimmaaja

Teen yleisesti lomatuurauksia Jär-vetissä. Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi Taitotalosta elokuussa 2021. Suoritin opintoni oppisopimuksella.

Lisäksi olen suorittanut eläinten trimmaamisen ammattitutkinnon vuonna 2015. Toimin Jär-vetissä trimmaajana klinikkatöiden ohella. 

Vapaa-aikani kuluu shiba inu-koirieni kanssa lenkkeillessä ja muutamien tv-sarjojen parissa

 

eläinlääkäri

Erilaiset potilaat ja vaihtelevat päivät ovat mielestäni eläinlääkärin työn parhaita puolia, ja tykkäänkin hoitaa monipuolisesti erilaisia potilaita. Ennen Jär-Vetiin tuloa olen työskennellyt sekä pien - että suureläinten parissa, niin päiväpraktiikassa kuin päivystystyössä. Jär-vetissä työskentelyn ohella teen edelleen pieneläinpainotteista päivystyskeikkaa säännöllisesti. Tavoitteenani on hoitaa potilaita aina kokonaisvaltaisesti, omistaja huomioiden ja pidänkin asiakaskommunikaatiota erittäin tärkeänä osana lemmikin hoitoa.

Silja Oranen

eläinlääkäri