Työtä lemmikkisi parhaaksi

Elli Kivikoski
eläinlääkäri

Luimme kerran luokkakokouksessa ystäväkirjasta kunkin haaveammatteja. Minä olin ainoa, joka työskenteli ekaluokkalaisena kirjaamassaan ammatissa. Koen olevani etuoikeutettu, kun saan tehdä haluamaani työtä, jossa todella viihdyn.

Olen paljasjalkainen, 1962 syntynyt tuusulalainen. Neljästä lapsestani kaksi vanhinta asuvat puolisoineen jo omillaan. Lisäksi perheeseeni kuuluvat kolme chihuahuaa, kaukasiankoira ja kaksi tallikissaa. Kun lapset olivat pieniä, meillä oli myös hamstereita, marsuja, kaneja ja undulaatteja. Kotonamme on lähes aina ollut hevosia. Tällä hetkellä olen hieman ”höpsähtänyt” chihuihin.

Kolme lapsistani harrastaa ratsastusta, ja notkun tallilla koirieni kera lähes kaiken vapaa-aikani. Mökillä tulee käytyä liian harvoin. Fanitan suomipoppia. Karaokea tulee joskus laulettua, vaikka laulutaitoni onkin kyseenalainen.

Anne Leino
eläinlääkäri

Olen toiminut eläinlääkärinä vuodesta 1990. Perheessämme asustaa mieheni ja lasteni lisäksi belgianpaimenkoira Rane, mopsi Maisa ja chihuahua Liisa. Lisäksi meillä on 20-vuotias tamma Cindy. Harrastan Ranen kanssa jälkeilyä. Lisäksi koko koiraporukka pitää hauskaa kerran viikossa agility-maailmassa.  Loput vapaa-ajasta kuluu tallilla hevosten kanssa touhutessa.

Elina Sahala
eläinlääkäri

Valmistuin eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2013, ja aloitin kandidaattina Jär-vetissä jo vuotta aikaisemmin. Työhöni kuuluvat kaikki perustoimenpiteet akuuttitapausten hoitamisesta leikkauksiin. Erityisen mielelläni hoidan haastavia ihopotilaita ja teen hammashoitoja. Asun Helsingissä. Vapaa-aikani täyttää sekarotuiset ”villasnautserit” Darwin ja Thatcher sekä liikunta ja lukeminen.

Sanna Havanko
klinikkaeläintenhoitaja

Opiskelin oppisopimuksella klinikkaeläintenhoitajaksi, ja valmistuin huhtikuussa 2014. Harrastan ratsastusta, ja pienessä mittakaavassa kasvatan myös puoliverihevosia. Minulla on kotona kaksi hevosta. Hevosten lisäksi eläinperheeseen kuuluvat saksanpaimenkoira Jossu, sekarotuiset Nero ja Nakki sekä neljä tallikissaa.

Anna-Maria Hellstén
pieneläinhoitajaharjoittelija


Valmistuin pieneläinhoitajaksi keväällä 2014. Avomiehen lisäksi perheeseeni kuuluvat vehnäterrieri Väinö ja landseer Vappu. Vapaa-ajalla harrastamme koirien kanssa vesipelastusta, arkitottelevaisuutta sekä koiranäyttelyitä.
 

Siru Järvinen
pieneläintenhoitaja


Aloitin Jär-vetissä keväällä 2007. Kotoa löytyy mieheni ja lasten lisäksi pitkäkarvainen collie Lassi E sekä chihuahuat Kurppa, Helmi, Nupe ja Potter. Lisäksi meillä on kissa Tuhminni. Kaikki aika kuluu eläinten parissa.
 

Sara Luuk
klinikkaeläintenhoitaja


Olen työskennellyt Jär-vetissä syksystä 2007 lähtien. Klinikkaeläintenhoitajaksi opiskelin oppisopimuksella, ja valmistuin vuonna 2011. Kotona minulla asustaa maatiaiskissa Minni.
 

Kata Simola
klinikkaeläintenhoitaja


Opiskelin Paimiossa klinikkaeläintenhoitajaksi, ja aloitin työt Jär-vetissä 2011. Näyttötutkinnon suoritin 2013. Kotonani asustaa kaksi paimenkoiraa.

Kirsi Lindblad
avotyöntekijä