Vapun aukioloajat:

 Kuvahaun tulos haulle vappu

Ti 30.4 AVOINNA 9 - 20

Ke 1.5 SULJETTU

To 2.5 AVOINNA 9 - 20

Hauskaa Vappua!

 


Olemme avoinna
MA-PE 9-20 LA 10-15 SU 9-13


 

Kuvahaun tulos haulle earthRakastamme tätä palloa!

Siksi poistamme muovipussit käytöstä kokonaan!

Ole hyvä ja ota oma kestokassi mukaan.

Jatkossa voit myös ostaa meiltä kierrätyksellisen paperikassin!

 

 


 

Nyt voit varata ajan eläinlääkärille myös nettiajanvarauksen kautta!
 


Hoitoa todelliseen tarpeeseen

Järvenpään eläinlääkäriasema Jär-vet tarjoaa lemmikkieläimille juuri niiden tarvitseman, parhaan mahdollisen hoidonKoira- ja kissapotilaiden lisäksi hoidamme myös kaneja ja jyrsijöitä

Monipuolinen hoito- ja diagnostiikkavalikoimamme kattaa mm. sisätaudit, pehmytosakirurgian, laboratorio-, röntgen- ja ultraäänitutkimukset, keinosiemennykset, hammashoidon, viralliset lonkka-, kyynär- ja polvitarkastukset, eutanasian sekä ennaltaehkäisevän terveydenhoidon. Eläinlääkäripalveluiden lisäksi tiloissamme on tarjolla trimmausta ja koirahierontaa.

Eläinlääkäriemme pitkän kokemuksen ansiosta eläinpotilaamme saavat nopean ja tehokkaan hoidon myös hätätapauksissa aukioloaikoinamme. Eläinlääkintäpalvelujen lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima lemmikkien erityisruokavalio-, täydennysrehu- ja hoitotuotteita. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa oikean tuotteen valinnassa.

Järvenpään eläinlääkäriasema Jär-vet perustettiin 1992. Helsingintien kellarikerroksesta muutimme Alhotielle, ja sieltä Järvenpään Vierikadulle (2011). Nykyinen pinta-ala on lähes kolminkertainen edellisiin verrattuna. Avaralla ja valoisalla klinikallamme ei ole portaita, mikä ilahduttaa varsinkin isokokoisia koiria. Myös parkkipaikkoja on runsaasti.